OrigneelBEKIJK DE WINKEL

onze merken


Denim


Shirt


Colberts


Schoenen


Kostuums


Alberto


Amsterdenim


Benvenuto


Desoto


Gabbiano


Goldgarn denim


Haze & Finn


Milestone


Olymp


Steven van Vliet


Timezone


Tresanti

ONZE MERKEN

Over Ons

Denim, Shirts & Colberts
voor mannen

Bij Denshico vindt u diverse betaalbare modemerken, die stuk voor stuk vooral op zoek zijn naar de beste materialen, het overgrote deel komt daarom ook uit de diverse stoffenhuizen die in Italië gevestigd zijn. Deze zijn niet niet alleen voorop lopend betreft de beste materiaal keus en mooiste wevingen, maar ook in de vooruitgang betreft milieuvriendelijk werken. Een mooi voorbeeld is de samenwerking tussen Alberto en Candiani, Candiani is De meest vooruitstrevende denim stoffen fabriek, die wordt ingezet door diverse premium merken. Candiani wordt niet voor niks: THE GREENEST MILL IN A BLUE WORLD genoemd. 

Denshico fashion
Denshico Roosendaal
denshico mannenmode
Herenmode Roosendaal
Herenmode Roosendaal
Herenmode Roosendaal

Herenmode Roosendaal
Indieblue
Indieblue

Fashion in Roosendaal

bij Denshico kom je in een winkel terecht die is opgebouwd uit jarenlange vakkennis. dit ziet u terug in zowel de collectie, presentatie, service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ook worden broeken gratis korter gemaakt, en kunt u buiten openingstijden shoppen, wilt u hiervan gebruik maken stuurt u dan alstublieft een mail naar info@denshico.nl of bel tijdens openingstijden naar 0165-709078.

Onze merken

Desato
Alberto
Benvenito
AmsterDenim
H&F
Denshico Design & Fashion
Denshico Design & Fashion
Denshico Design & Fashion
tresanti
denshico milestone

Denshico Design & Fashion

ALBERTO BROEKEN

Het merk met de beste materialen uit fabrieken zoals van de denim fabriek Candiani voor de beste prijs. En vooral ook zeer gewild door de perfecte pasvorm, deze is namelijk zowel in slim fit en regular fit achter in de band hoger, waardoor deze met zitten goed aangesloten blijft. Deze broeken worden met de hand gemaak en zijn voorzien van T400 stretch die 360 graden mee rekt. Alberto broeken zijn een begrip in de modewereld. Met meer dan 90 jaar ervaring weet dit Duitse bedrijf precies welke eisen heren aan een broek stellen. De uitgebalanceerde combinatie van creativiteit en vakmanschap resulteert in broeken die de drager het gevoel geven dat de broek voor hem op maat gemaakt is. De slogan van Alberto – pants we love – is  dus niet alleen een streven, maar een belofte.

BENVENUTO

Benvenuto maakt Italiaans geïnspireerde herenkleding van de hoogste kwaliteit. Benvenuto herenmode onderscheidt zich door creativiteit, prachtige stoffen, een veelzijdige collectie en prachtige pasvormen. Met twee verschillende collecties – de zakelijke Black Label collectie en de modernere Purple Label collectie – biedt Benvenuto stijlvolle kostuums, pantalons, colberts, truien, overhemden en jeans voor iedere man en iedere gelegenheid. Benvenuto (onderdeel van Leithauser GmbH) bevindt zich in het hogere kwaliteitssegment herenkleding sinds 1934. De keuze voor een hoge kwalitatieve stoffen en creativiteit vormen de pijlers van de collectie. Benvenuto maakt onderdeel uit van een familiebedrijf dat al drie generaties vooruit gaat en wordt verkocht in meer dan 40 landen. De collecties staan voor  vernieuwing, waarde en betrouwbaarheid. Benvenuto, zakelijk op zijn Italiaans. De Italiaanse topkwaliteit Benvenuto staat bekend om haar premium pakken en colberts. De brede keuze aan kwaliteiten, stoffen en ontwerpen bieden voor iedere man een stijlvolle oplossing tijdens belangrijke gelegenheden. Draag je Benvenuto? Dan draag je topkwaliteit!

Denshico Design & Fashion

DESOTO SHIRT

Desoto shirts zijn gemaakt van 100% easy care katoen. Na het wassen direct ophangen en zonder strijken weer dragen. Door de speciale mouwinzet heeft men geen last meer van vervelende naden en wordt het draagcomfort geweldig. Desoto shirts zijn slim fit maar door het comfort geschikt voor alle soorten activiteiten van business tot vrije tijd. Desoto overhemden kunnen met recht dé nieuwste generatie hemden genoemd worden. Desoto ontwikkelde een stijlvol jersey shirt dat meebeweegt met elke beweging die jij maakt. Dankzij de getailleerde slanke pasvorm hebben de Desoto hemden een moderne uitstraling.

MILESTONE

Express yourself met Milestone. Het merk Milestone heeft brede en diverse collecties die zich kenmerken door veel creativiteit en kwaliteit. Het merk brengt enkele keren per jaar nieuwe collecties uit die het huidige aanbod aanvullen of vernieuwen. Het middelpunt van de Milestone collectie is de Milestone jas. Milestone jassen zijn geschikt voor alle weertypes, vanwege de waterdichte materialen. De kleuren van de Milestone jassen zijn mild die de Milestone jassen goed combineerbaar maken. Milestone is een specialist in leren jassen. Het label maakt ze in mooie klassieke kleuren, zoals zwart en bruin. Maar je kunt er ook uitspringen met een opvallende tint. Verder heb je de keus uit allerlei soorten modellen en sluitingen. Milestone werd in 1994 opgericht in het Duitse Ingolstadt. De missie van het label is om trendy jassen te ontwerpen die ruimte laten voor individuele expressie. Daarbij is de functionaliteit van de jassen een speerpunt! Milestone jassen zijn inmiddels in meer dan dertig landen verkrijgbaar. De goede pasvorm, de hoogwaardige materialen en het vakmanschap staan aan de basis van het succes. Trends, kwaliteit en functionaliteit: dat vind je allemaal in een jas van Milestone

Stel hier al je vragen aan ons.

Herenmode Roosendaal

Contact